Hei, olen Nanna Salmela, nuori valokuvaaja yrityksen takana. Olen kiertänyt koiranäyttelyitä vuodesta 2014 alkaen ja samana vuonna sain myös ensimmäisen järjestelmäkamerani. Aluksi kuvailin kavereideni kehiä useita vuosia huvin vuoksi omien kehieni lomassa. Jossain kohtaa kuvaaminen vähän jäi enkä enää aina kantanut kameraa mukana näyttelyihin. Koronan aiheuttaman tauon jälkeen näyttelyihin palatessa into valokuvaukseen syttyi entisestään ja vaihdoin koirien esittämisen lähes täysin valokuvaukseen. Päivitin kamerakalustoni läpikotaisesti vastaamaan toiveitani ja se toi entuudestaan intoa kuvaamiseen. Vuoden 2021 marraskuussa perustin oman toiminimen ja siitä lähtien olen kuvannut näyttelyissä yrittäjänä. 
Koska taustallani on usean vuoden kokemus koirien esittämisestä ja erilaisista roduista, osaan valokuvissakin tunnistaa milloin koira on eduksi rodulleen enkä julkaise epäedullisia kuvia. Kuvaan näyttelyissä mielelläni tilauksesta tiettyjä koiria sekä vaihtelevasti osuu kameraan myös täysin satunnaisia koiria rotukehissä. Tavoitteenani on ryhmäkehistä saada kuvat jokaisesta koirasta, jotta omistajilla olisi mahdollisuus saada muisto kyseisestä kokemuksesta.
Minulle voi rohkeasti laittaa viestiä facebookissa, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Katsotaan yhdessä missä näyttelyssä kuvattaisiin juuri teistä kuvat muistoksi. Kuvaan myös tilauksesta koko näyttelyn, esimerkiksi erikoisnäyttelyt, tästäkin ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti.
© Viivi Keinonen Photography
© Viivi Keinonen Photography
© Viivi Keinonen Photography
© Viivi Keinonen Photography
Back to Top